Studio Glossy A3+ 250g 50 ark

Ilford Studio Glossy A3+ 250g 50 ark

1040752
  • Passer alle pigment- og blekkstråleskrivere
  • Klassisk studiopapir med matt finish
  • PEFC-sertifisert papir for miljøvennlig, holdbart og ressursholdende skogsbruk
  • Til Ilfords fotopapir finnes det ferdige ICC-profiler til både Canon- og Epson-skrivere
579 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Ilford Studio Glossy A3+ 250g 50 ark

Blankt Ilfordpapper på 250g med 50 ark. Papiret er PEFC-sertifisert, og passer alle skrivere på markedet. Dette passer for å skrive ut fotografier, bilder, brosjyrer eller annet grafisk materiale.

Fordeler

  • Passer alle pigment- og blekkstråleskrivere
  • Klassisk studiopapir med matt finish

PEFC sertifisert papir

PEFC, programme for the endorsement of forest certification er sertifisert for miljøvennlig, holdbart og ressursholdende skogbruk. Sertifiseringen innebærer blanbt annet å ta hensyn til biodiversiteten, økosystem, forbud mot farlige kjemikalier, ansvar for gjenvekst og arbeidernes velferd. Denne sertifiseringen gjør at du med god samvittighet kan bruke fotopapiret til dine produksjoner.

ICC-profiler

Til Ilfords fotopapir finnes det ferdige ICC-profiler til både Canon og Epson-skrivere, som du kan laste ned og bruke til dine skrivere for at utskriftene skal bli så korrekte som mulig.

Leveres med

  • Ilford Studio Glossy A3+ 250g 50 ark
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.