Studio Glossy A3+ 250g 50 ark

Ilford Studio Glossy A3+ 250g 50 ark

1040752
  • Passer alle pigment- og blekkstråleskrivere
  • Klassisk studiopapir med matt finish
  • PEFC-sertifisert papir for miljøvennlig, holdbart og ressursholdende skogsbruk
  • Til Ilfords fotopapir finnes det ferdige ICC-profiler til både Canon- og Epson-skrivere
579 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Ilford Studio Glossy A3+ 250g 50 ark

Blankt Ilfordpapper på 250g med 50 ark. Papiret er PEFC-sertifisert, og passer alle skrivere på markedet. Dette passer for å skrive ut fotografier, bilder, brosjyrer eller annet grafisk materiale.

Fordeler

  • Passer alle pigment- og blekkstråleskrivere
  • Klassisk studiopapir med matt finish

PEFC sertifisert papir

PEFC, programme for the endorsement of forest certification er sertifisert for miljøvennlig, holdbart og ressursholdende skogbruk. Sertifiseringen innebærer blanbt annet å ta hensyn til biodiversiteten, økosystem, forbud mot farlige kjemikalier, ansvar for gjenvekst og arbeidernes velferd. Denne sertifiseringen gjør at du med god samvittighet kan bruke fotopapiret til dine produksjoner.

ICC-profiler

Til Ilfords fotopapir finnes det ferdige ICC-profiler til både Canon og Epson-skrivere, som du kan laste ned og bruke til dine skrivere for at utskriftene skal bli så korrekte som mulig.

Leveres med

  • Ilford Studio Glossy A3+ 250g 50 ark

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.