Studio Glossy A4 250g 50 ark

Ilford Studio Glossy A4 250g 50 ark

1040750
  • Passer alle pigment- og blekkstråleskrivere
  • Klassisk studiopapir med matt finish
  • PEFC-sertifisert papir for miljøvennlig, holdbart og ressursholdende skogsbruk
  • Til Ilfords fotopapir finnes det ferdige ICC-profiler til både Canon- og Epson-skrivere
229 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Studio Glossy A4 250g 50 ark
Fotoramme A4 svart
KUTTEMASKIN TITANIUM 32CM
657 NOK
Studio Glossy A4 250g 50 ark
Functional Form Saks 21cm Svart
Fotoramme A4 hvit
497 NOK

Blankt Ilfordpapper på 250g med 50 ark. Papiret er PEFC-sertifisert, og passer alle skrivere på markedet. Dette passer for å skrive ut fotografier, bilder, brosjyrer eller annet grafisk materiale.

Fordeler

  • Passer alle pigment- og blekkstråleskrivere
  • Klassisk studiopapir med matt finish

PEFC sertifisert papir

PEFC, programme for the endorsement of forest certification er sertifisert for miljøvennlig, holdbart og ressursholdende skogbruk. Sertifiseringen innebærer blanbt annet å ta hensyn til biodiversiteten, økosystem, forbud mot farlige kjemikalier, ansvar for gjenvekst og arbeidernes velferd. Denne sertifiseringen gjør at du med god samvittighet kan bruke fotopapiret til dine produksjoner.

ICC-profiler

Til Ilfords fotopapir finnes det ferdige ICC-profiler til både Canon og Epson-skrivere, som du kan laste ned og bruke til dine skrivere for at utskriftene skal bli så korrekte som mulig.

Leveres med

  • Ilford Studio Glossy A4 250g 50 ark

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.