Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Scandinavian Favourites: Sigma 24-70mm f/2,8 DG Art

Et av alle våre SP-favoritter er det svært fleksible, rimelige og profesjonelle objektivet 24-70mm f/2,8 Art. Med det kan du fotografere både landskap og portrett med zoomomfanget fra vidvinkel til tele. Med smarte implementerte funksjoner som funksjonsknapp og bildestabilisering* er det er svært godt valg for ditt Sony, Canon, Nikon, Sigma eller L-mount-kamera - både for foto og video.

Sigmas storselger, 24-70mm f/2,8 DG Art finnes til Sony, Canon, Nikon og L-mount med fast blenderverdi på f/2,8, og passer for både fullformat og APS-C. Den største fordelen med objektivet er akkurat den konstante blenderen på f/2,8, som alltid gir deg samme blenderverdi uansett hvor langt du zoomer. Det betyr at du kan ta effektfulle portrett på 70mm, eller landskapsfoto i mørke miljøer på for eksempel 24mm.

På objektivet i Sonyfatning finnes det til og med en programmerbar knapp, som gjør at du enkelt kan stille inn for eksempel øyeautofokus på Sonykameraer gjennom menyen for programmerbare knapper. Objektivet er værtettet for støv, vann og smuss. Dette skaper til sammen et svært robust design i høykvalitetsmateriale som holder lenge, og du kan forvente deg riktig gode bilder fra Sigma 24-70mm f/2,8 DG Art.

*(Stabilisering kun i Canon, Nikon & Sigma SA-mount, funksjonsknapp kun i Sony & L-mount)

 

Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videos. Lykke til!


Johan Borehed

17.04.2020

Del