Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Tre smarte tilbehør til bilderedigeringen din

Vår serie med bilderedigering er nå inne i sin tredje del, og i denne går vi gjennom tre smarte tilbehør du kan ha nytte av når du skal redigere bilder.

En god harddisk for backup er en sentral del i alle typer bildehåndtering, og Lacies harddisker i serien "Rugged" er både slitesterke og enkle å bruke. Finnes i størrelser fra 500GB opp til 5TB.

LaCie Rugged Thunderbolt USB-C 3.1 2TB

Loupedeck Editing Console er et intuitivt tilbehør fra våre produsenter i Finland. Konsollen forlenger tastaturet ditt med smarte kontroller og knapper for alle Lightrooms funksjoner.

Loupedeck Photo Editing Console til Adobe Lightroom

Et Wacom-tegnebrett er ikke bare et kreativt tilbehør, det sparer også dine muskler og ledd ved å ta over musepekerens funksjon, og kobles sammen med den naturlige bruken av en penn.

Wacom Intuos Bluetooth Small

 

 


Johan Borehed

31.01.2019

Del

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.