Kameraer for alle

Kameraer for alle

Du trenger ikke å jobbe som fotograf for å elske fotografering og filming. Vi har kameraer for alle – enten du er nybegynner, entusiast eller profesjonell fotograf. Leter du etter et systemkamera, videokamera, mobil eller drone for din kreative skapelse? Vi hjelper deg med å finne det du trenger.

Finn riktig kamera og lær mer her

39 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Sensorstørrelse
Objektivfatning
Oppløsning
Værtettet
Maks internt videoformat
Lukkertype
Mekanisk bildestabilisering
Trådløs tilkobling
Maks ekstern oppløsning
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.