Stream med remotekameraer

banner_PTZ-kameror.jpg

Interessen for å spille inn og streame video er stor, og mulighetene til å sende sport, møter, eventer og forelesninger er mange. Her kan du få mer kunnskap og tips til produkter for både innspilling og streaming uansett om du spiller inn materiale som du vil sende på et senere tidspunkt, eller om du livesender et arrangement. 

Nedenfor finner du et lite utvalg av de produktene og løsningene vi kan tilby. Vi hjelper deg gjerne med å finne komplette løsninger for nettopp dine behov, uansett om det er relativt små og enkle løsninger, eller store, profesjonelle flerkamerasystemer. Kontakt oss gjerne og forklar dine behov på: salg@scandinavianphoto.no. Se også vår bedriftsside, der finner du kontaktinformasjon til alle våre B2B-selgere som kan hjelpe deg med å sette opp en løsning som passer ditt behov.

Lær mer om streaming på våre temasider!

Bygg din egen pakke!

Her har vi samlet produkter for deg som ønsker å tilpasse din egen pakke. Velg mellom PTZ-kameraer og tilbehør fra forskjellige merker, for høy kvalitet og profesjonell streaming.

Sony

Her finner du kameraer fra Sony med opptil hele 80x zoom. Kameraene har en 1/2,5"-sensor med en oppløsning på 4K. For å få en komplett pakke kan du legge til en kontroll med enkel installasjon og en videomikser med multiview hvor du kan se opptil ti visninger samtidig.

Passende kontrollenheter og kabler

JVC

Sjekk ut våre JVC PTZ kameraer med 1/ 2,8 "sensor på 2.2MP. De har opptil 100 forhåndsinnstilte innstillinger og posisjoner, optisk zoomobjektiv med opptil 30x zoom og minnefunksjon der du kan angi dine egne innstillinger. Bruk en 7-tommers skjerm- og joystick-kontroller til enkelt å panorere, vippe og zoome kameraene og få en nøyaktig posisjon.

Lær deg mer om videoopptak og streaming

1
mar

Fire tips til bedre filmer med mobiltelefonen din

Det skapes mer og mer materiale ved hjelpe av mobiltelefonene våres, og for deg som vil skape raske klipp og filmer til sosiale medier eller bevare minnene fra reisen din finnes det en mengde måter å gjøre dette på, kun med mobiltelefonen din. Hvorfor ikke teste ut hva du kan gjøre med mobilen? Å filme med telefonen kan bli langt mer enn bare å filme ett minne, du kan skape svært proffe resultater gjennom noen enkle trinn, og med noe fiffig tilbehør, uten at det tar for stor plass i bagasjen din. Her har vi samlet fire tips for bedre filmer med mobiltelefonen din.

Les mer

18
jan

Jobbe hjemmefra

Arbeidsplassen er for mange ikke lenger bundet til en fysisk plass, og du har mulighet for å jobbe fra nesten hvor som helst. Takket være kommunikasjon via plattformer som Skype, YouTube og Teams kan du gjennomføre alle dine møter, kurs eller konferanser fra hjemmet. Vi gir deg tips til hvordan du kan skape et hjemmekontor for undervisning, møter eller spill – vi har løsningen til en digital arbeidsplass for deg og dine kollegaer.

Les mer

17
okt

Forsterk din streamingopplevelse med rett tilbehør!

En livestreaming handler ikke kun om hva slags kamera du har. Utstyr som lyd og lys kan enkelt forsterke opplevelsen, som i blant kan være det du trenger for at det skal bli mer tiltalende for de som ser på. Richard Sandberg har vært ansatt som selger av videoutstyr hos Scandinavian Photo i flere år. Han har nå delt sine beste produkttips for at du skal få en mer profesjonell følelse på din livestream!

Les mer

4
mar

Våg å snakke foran kamera

Å høre seg selv for første gang på et lydopptak kan være litt ubehagelig. "Høres jeg sånn ut?!" kan bli din første reaksjon, og sannsynligvis svarer vennene dine ja - et svar som antagelig er helt ærlig. Hvordan vi hører oss selv snakke stemmer som regel ikke overrens med hvordan de rundt oss hører oss. Når du hører på et opptak av deg selv kan du høres både lysere og spinklere ut enn når du selv hører deg snakke, fordi du mangler en resonansboks.

Les mer

22
jan

Bedre lyd ved opptak

For å skape og spille inn god lyd i dine opptak gjelder det å finne en smidig løsning som passer for deg, uansett om du har tenkt til å filme med mobiltelefonen eller med et system- eller videokamera. Vi har tidligere laget noen blogginnlegg om hvordan du skaper god lyd med våre produkter, og nå skal vi ta deg videre ettersom det hele tiden kommer nye produkter som kan hjelpe deg til bedre lyd og heve kvaliteten på opptakene dine for å få kjempegod lyd. Det finnes enkle løsninger både for deg som spiller inn film med mobiltelefonen, system- eller videokamera.

Les mer
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.