Stream med remotekameraer

banner_PTZ-kameror.jpg

Interessen for å spille inn og streame video er stor, og mulighetene til å sende sport, møter, eventer og forelesninger er mange. Her kan du få mer kunnskap og tips til produkter for både innspilling og streaming uansett om du spiller inn materiale som du vil sende på et senere tidspunkt, eller om du livesender et arrangement. 

Nedenfor finner du et lite utvalg av de produktene og løsningene vi kan tilby. Vi hjelper deg gjerne med å finne komplette løsninger for nettopp dine behov, uansett om det er relativt små og enkle løsninger, eller store, profesjonelle flerkamerasystemer. Kontakt oss gjerne og forklar dine behov på: salg@scandinavianphoto.no. Se også vår bedriftsside, der finner du kontaktinformasjon til alle våre B2B-selgere som kan hjelpe deg med å sette opp en løsning som passer ditt behov.

Lær mer om streaming på våre temasider!

Bygg din egen pakke!

Her har vi samlet produkter for deg som ønsker å tilpasse din egen pakke. Velg mellom PTZ-kameraer og tilbehør fra forskjellige merker, for høy kvalitet og profesjonell streaming.

JVC

Sjekk ut våre JVC PTZ kameraer med 1/ 2,8 "sensor på 2.2MP. De har opptil 100 forhåndsinnstilte innstillinger og posisjoner, optisk zoomobjektiv med opptil 30x zoom og minnefunksjon der du kan angi dine egne innstillinger. Bruk en 7-tommers skjerm- og joystick-kontroller til enkelt å panorere, vippe og zoome kameraene og få en nøyaktig posisjon.

Lær deg mer om videoopptak og streaming

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.