Tema: Tilbehør

Banner-tillbehor.jpg

Enten du foretrekker stillbilder eller bevegelige bilder finnes det en rekke tilbehør som kan hjelpe deg med å skape enda bedre innhold. Kompletter kamerautstyret ditt med ett stativ, en blits eller hvorfor ikke ett filter, og plutselig har du enda flere muligheter. Her har vi samlet produkttips, inspirasjon og gode råd til deg som vil gjøre fotohverdagen lettere med smarte og smidige tilbehør. 

15
apr

Vektløs fotografering med gimbal

Å bruke store teleobjektiver kan være både spennende og frustrerende. Optikken gir deg fantastiske bilder, men kan være store og klumpete. Ved å bruke en gimbal kan du gjøre både håndteringen og hverdagen med ett stort teleobjektiv så mye lettere!

Les mer

11
mar

Objektivadaptere: hva er det, og hvordan brukes de?

Har du noen gang drømt om å bruke et Canon-objektiv på et Panasonic-kamera, et Nikon-objektiv på et Sony eller Minolta-objektiv på et Fujifilm-kamera? Takket være de nye, speilløse kameraene er det blitt mye enklere å bruke "feil" objektiv på kameraet ditt ved hjelp av en objektivadapter. I dette innlegget får du lese om hvordan du kan bruke et objektiv med en annen fatning enn kameraet du vil bruke det på. Det finnes mange ulike typer adaptere, som skiller seg teknikkmessig: noen har innebygd elektronikk for autofokus og blenderstyring, mens andre er helt manuelle.

Les mer

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.