Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Canon EOS R5 – under utvikling

Canon utvikler EOS R5

Den siste informasjonen om EOS R5:

Canon presenterer spennende nyheter rundt deres kommende flaggskipskamera EOS R5 som virkelig tar videokapasiteten hos et systemkamera til nye høyder. Med en EOS R5 kommer man kunne filme i 8K 4:2:2 10bit Canon Log og 4:2:2 10bit HDR PQ. Dette skjer internt og er dessuten ikke-croppet med støtte for Dual Pixel CMOS AF hvilket er riktig interessant. I 4K-video kommer det til å støtte opp til 119,88fps, 4:2:2 10bit Canon Log og 10bit HDR PQ- Mest interessant er dog raw-filming i 8K på 29,97fps. For virkelig å levere toppkvalitet kommer kamera til og med å ha en 5-aksers bildestabilisering som fungerer uklanderlig sammen med deres eksisterende stabilisering i objektivene. Den siste nyheten for denne gang er at kameraet kommer til å ha støtte for ett CF-expresskort og ett UHS-II SD-kort som gjør det mulig å kunne filme i disse høye kvalitetene.

Tidligere informasjon:

  • Filminnspilling i 8K
  • Dual Pixel CMOS AF i alle 8K-videofunksjoner
  • Avansert dyreautofokus som kjenner igjen hunder, katter og fugler basert på deres øyne, kroppsform og ansikt
  • Høy seriebildetakning på 12 bilder per sekund med mekanisk lukker og 20 bilder per sekund elektronisk.
  • Bildestabilisering i kamerahuset som fungerer semmen med den optiske stabiliseringen i objektivene
  • Automatisk bildeoverføring til "image.canon" som er deres nye cloudtjeneste
  • Doble minnekortplasser med ett CFexpress og SD-kort (UHS-II)

Det kommer også til å utvikles en Canon RF 100–500mm f/4,5–7,1 L IS USM samt to nye telekonvertere RF 1.4X och RF 2X

Pass på å forhåndsbestill kamera allerede i dag!

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.