Insta360 Pro 2.0 svart + Farsight
Insta360 Pro 2.0 svart + Farsight
Insta360 Pro 2.0 svart + Farsight
Insta360 Pro 2.0 svart + Farsight
Insta360 Pro 2.0 svart + Farsight
Insta360 Pro 2.0 svart + Farsight
Insta360 Pro 2.0 svart + Farsight
Insta360 Pro 2.0 svart + Farsight
Artikkelnummer: 1040635

Insta360 Pro 2.0 svart + Farsight

Profesjonell 360-kamera som filmer og fotograferer i 8K 3D VR

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
61 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Insta360 Pro 2.0 bruker 6stk Fisheyelinser med bildevinkel på 200° for å levere en 8K oppløst 360-film i såvel 3D som 2D. Funksjoner som innebygd stabilisering og mulighet til å styre Insta360Pro 2.0 fra avstand gir deg helt nye muligheter med montering av kameraet.

Fordeler

  • Farsight
  • Flowstate med gyro
  • HDR
  • Høy bitrate
  • CrystalView 8K
  • Adobe premiere Pro
  • Sfærisk lyd
  • RAW-bilder
  • Livestream

Farsight

Farsight er et system for å live-monitorere bilder fra 360 Pro 2.0 i 30fps. Da kameraet filmer i 360 grader hjelper systemet deg til å være sikker på at du fanger det du vil, når du vil. Du kan også justere eksponering og sette innstillinger via Farsight. Systemet bruker et nettbrett, en smarttelefon eller datamaskin. Du kan bruke Farsight opp til 3 km oppover, perfekt når du har kameraet montert på en drone. For bruk på bakken er avstanden ca 300m.

Flowstate med gyro

Den kompakte størrelsen gir deg store muligheter til å montere Insta 360 Pro 2.0 på kjøretøy, personer eller droner. Takket være den innebygde bildestabiliseringen FlowState sammen med en 9-akses gyro får du en stabilisert video uten at du må montere kameraet på store og uhåndterlige gimbals.

CrystalView 8K

GrystalView optimerer bruken på Samsung Gear VR, Oculus Go, iPhone og Android. Gjennom adaptiv rendering kan brukeren utnytte 8K oppløsning i full 360.

HDR

Gjennom HDR-støtte i både video og stillbilde forbedres dynamikken i bildet, og gir deg et bedre resultat i lyse og mørke partier samtidig.

Høy bitrate

Den høye bitraten på 120Mbps per linse gir det detaljrikt bilde med maksimal skarphet.

Adobe Premiere Pro

Insta360 Pro 2.0 er tilpasset for en arbeidsflyt i Adobe Premiere Pro. Gjennom en proxyinnspilling og en plugin slipper du stitchingen, og kan raskere eksportere den ferdige filmen.

Sfærisk ljud

Insta360 Pro 2.0 er klar for å brukes med markedets 360-mikrofoner, men har også 4stk innebygde mikrofoner..

RAW-bilder

Kameran lar deg lagre stillbilder fra samtlige typer fotomodus (Single, 10FPS burst, gaffling og timelapse) i RAW-format for maksimal etterbehandling.

Livestream

Samtidig som du live-streamer kan du også lagre det filmede materialet i 8K-oppløsning-

OBS! Telefonen på bildet er ikke inkludert!

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen