JBL 104-BT White
JBL 104-BT White
JBL 104-BT White
JBL 104-BT White
JBL 104-BT White
JBL 104-BT White
Artikkelnummer: 1051120

JBL 104-BT White

Kompakte Bluetooth-høyttalere for lytting

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • 60-watts effektforsterker
  • 3,5 mm, 6,3 mm + RCA-innganger
  • For bordplassering

Velg farge

2 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

JBL 104-BT er et par kompakte lyttemonitorer fra JBL med Bluetooth som gir den mest realistiske og nøyaktige lyden i sin klasse. Disse små bordhøyttalerne er flotte for opptaksmusikere, produsenter, podcastere og videobloggere, men også for profesjonelle lydteknikere som leter etter presis bærbar lytting med Bluetooth-tilkobling. Masterhøyttaleren har også flere kablede tilkoblinger for deg som heller vil koble lydkilden din med 3,5 mm, 6,3 mm eller RCA.

JBL 104-BT Kompakte Bluetooth-høyttalere for lytting


Akustisk optimalisert

JBL 104-BT lyttemonitorer har et kraftig 4,5-tommers koaksialelement for lave frekvenser og en 0,75-tommers soft dome diskanthøyttaler, innebygd 60-watts forsterkning og en innovativ akustisk design for å gjengi en ærlig lyd med eksepsjonell lyd og skarpe detaljer . Med Bluetooth-tilkobling kan du kontrollere miksingen via Bluetooth og lage riktig lyd for hvert lyttescenario. Både den svarte 104-BT og den hvite 104-BTW har elegant og kompakt design, og imponerer i hvert studio samtidig som de sparer verdifull arbeidsplass. Kreative fagfolk, musikkelskere og alle andre som ønsker muligheten til å spille både kablet og trådløs lyd i høykvalitets studiomonitorer kan stole på at JBL 104-BT leverer en nøyaktig, pålitelig lydreferanse og en virkelig hyggelig lytteopplevelse.

Leveres med

  • 1 stk 104-BT master monitor
  • 1 stk 104-BT ekstramonitor
  • 1 høyttalerkabel for ekstra skjerm (2-leder, 2 m)
  • 1 x 3,5 mm til RCA-lydkabel
  • 1 regional strømkabel
  • 1 hurtigstartguide
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.