LCD-beskyttelse LCP-M5 til Canon EOS M5 2-pack

JJC LCD-beskyttelse LCP-M5 til Canon EOS M5 2-pack

1032704
79 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

2-pack LCD-beskyttelse til Canon EOS M5

Denne beskyttelsen er spesialdesignet for LCD-skjermen på Canon EOS M5har et anti-reflekterende belegg som minimerer irriterende reflekser i sterkt lys. Filmen har dessuten et hardt belegg som motivkrer riper fra harde gjenstander, samt et smussavvisende belegg som reduserer fingeravtrykk og gir enkel rengjøring.

Med en transmisjon på hele 92% er du garantert en en skarp og klar skjerm, selv med LCD-beskyttelsen montert. Det spesielle silikon-limet gjør at påføring og borttagning av beskyttelsen er svært enkel, og at ingen klissete resten etterlates på skjermen.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.