JJC LCD-beskyttelse LCP-M5 til Canon EOS M5 2-pack
Artikkelnummer: 1032704

JJC LCD-beskyttelse LCP-M5 til Canon EOS M5 2-pack

LCD-beskyttelse LCP-M5 til Canon EOS M5 2-pack

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
79 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

2-pack LCD-beskyttelse til Canon EOS M5

Denne beskyttelsen er spesialdesignet for LCD-skjermen på Canon EOS M5har et anti-reflekterende belegg som minimerer irriterende reflekser i sterkt lys. Filmen har dessuten et hardt belegg som motivkrer riper fra harde gjenstander, samt et smussavvisende belegg som reduserer fingeravtrykk og gir enkel rengjøring.

Med en transmisjon på hele 92% er du garantert en en skarp og klar skjerm, selv med LCD-beskyttelsen montert. Det spesielle silikon-limet gjør at påføring og borttagning av beskyttelsen er svært enkel, og at ingen klissete resten etterlates på skjermen.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.