Mellomringsett til Sony E

JJC Mellomringsett til Sony E

1030008
709 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Mellomringer til Sony E

Mellomringer forbedrer nærgrensen på ditt objektiv uten at du mister bildekvaliteten.

Fordeler

  • Fungerer med Sony E-mount APS-C
  • Elektronisk styring
  • Forbedrer nærgrensen
  • Ingen forandring i bildekvaliteten

Bedre nærgrense

Mellomringer flytter nærgrensen på objektivet gjennom at du monterer objektivet lenger ut fra kamerahuset. Dette gjør at du kan komme nærmere motivet uten å tape noen bildekvalitet, men du kan ikke fokusere på uendelig med ringene montert.

Elektronisk styring

Fordi ringene er utstyrt med elektroniske kontakter fungerer objektivets funksjoner, som autofokus, blenderstyring og bildestabilisering. I mange tilfeller kan man komme så nærme at det er enklere å stille inn fokus manuelt.

10mm og 16mm

Pakken består av to ringer, en som er 10mm og en som er 16mm. Ringene kan brukes hver for seg og til sammen for å oppnå ulike forstørrelsesgrader. Husk at mellomringer fungerer best med objektiv over 50mm.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.