Snorutløser SR-F2 tilsvarende Sony RM-VPR1

JJC Snorutløser SR-F2 tilsvarende Sony RM-VPR1

1031359
549 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Fjernkontroll SR-F2 tilsvarer Sony RM-VPR1

Fjernkontroll til å utløse lukkeren, starte/stoppe innspilling, zoome og låse lukkeren. Fjernkontrollen kan brukes med NEZ, SLT, og Cyber-shot-kameraer og Handyca,-videokameraer som har multi-terminator. Fjernkontrollen kan brukes som en praktisk lukkerutløser for kameraer med A-fatning som ikke har multi-terminal.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.