Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Reprostativ 5603 RSD

Kaiser Reprostativ 5603 RSD

1023783
34 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kaiser 5603 RSD
Professionelt reprostativ med motordrevet høydejustering med to tastigheter. Hastighetsjusteringen er uavhengig av belastning. Fjernkontroll med kabel følger med. Søylen er 120cm høy og laget av mattsvart aluminium med både centimeter- og tommeskala.

Festeordningen kan justeres horisontalt ca 16cm over bunnplaten. Venstre- og høyredrift samt to blokkeringsskruer hindrer at du endrer posisjonen ved et uhell.

Statiet har en stor, ikke-reflekterende, matt, grå bunnplate med rutemønster i cm- og tommeskala. Føttene på platen kan justeres i høyden. Kamerafestet er roterbart så man kan velge om man vil ha den lille (1/4") eller den store (3/8") kameraskruen øverst.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.