Kaiser Reprostativ RS1 med kameraarm RT1

Kaiser Reprostativ RS1 med kameraarm RT1

Reprostativ RS1 med kameraarm RT1

1025788
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butik:
9 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Reprostativ med kameraarm

Med et reprostativ kan du reprodusere eller digitalisere fotografier, negativer og andre ting på en smart og enkel måte. Kameraet er plassert rett over motivet og parallelt med bunnplaten.

Reprostativet RS1 har en ikke-reflekterende matt grå plate som har et rutenett. Føttene er justerbare og basen har et innebygd vater, slik at du kan stille den inn for å passe underlaget. Den kraftige søylen av sort aluminium har cm- og tommeskala, og et innebygd fjæringsoppheng og uttrekkbart håndtak, noe som gjør at sleden enkelt og greit kan heves og senkes. For reproduksjon av veldig store bilder kan pekeren vendes 180° grader.

Reprostativet leveres med kameraarmen RT1 som har to monteringsmuligheter, slik at du kan feste kameraet både horisontalt og vertikalt. Kameraarmen kan låses i alle posisjoner og kan tiltes for fotografering av vertikale objekter.

Leveres med:

  • Reprostativ RS1
  • Støvhette
  • Kameraarm RT1
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.