Blackmagic Design Cinema Camera 6K + Camera Pro EVF
Blackmagic Design Cinema Camera 6K + Camera Pro EVF
Blackmagic Design Cinema Camera 6K + Camera Pro EVF
Blackmagic Design Cinema Camera 6K + Camera Pro EVF
Blackmagic Design Cinema Camera 6K + Camera Pro EVF
Blackmagic Design Cinema Camera 6K + Camera Pro EVF
Artikkelnummer: 1061601

Blackmagic Design Cinema Camera 6K + Camera Pro EVF

Pakkee med høykvalitets 6K-kamera og elektronisk søker

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • 6K-fullformatsensor
  • L-Mount-kompatibel
  • Lyssterk 5-tommers HDR-touchscreen
43 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Blackmagic Cinema Camera 6K er et digitalt kinokamera av høy kvalitet med en 6K-sensor i fullformat, 13-trinns dynamisk område, L-Mount-objektivfatning og doble native ISO-verdier på opptil 25 600 for utrolig ytelse i svakt lys og opptak på CFexpress-kort. Denne modellen har en massiv 24 x 36 mm 6K-sensor som gir bildekvalitet fra store kinokameraer i et bærbart og lett kamerahus. Blackmagic Cinema Camera 6K har også en L-fatning for objektiver som kan brukes med et bredt utvalg av nye og eldre objektiver, noe som gir flere kreative muligheter.

Fordeler

  • 36 x 24 mm fullformat 6K-sensor på 6048 x 4032 mm.
  • L-Mount-kompatibel med et bredt utvalg av foto- og filmobjektiver.
  • Tar opp i full oppløsning med opptil 36 bilder per sekund eller 120 bilder per sekund i beskåret format.
  • Ekstremt raske opptak på CFexpress-kort.
  • Stor, lyssterk 5-tommers HDR-touchscreen.
  • Blackmagic Pocket Cinema Camera Pro EVF (tilleggsutstyr).
  • Større NP-F570-batteri

Digitalt kinokamera av ekstremt høy kvalitet

Blackmagic Cinema Camera 6K er et digitalt kinokamera av ekstremt høy kvalitet som gir nøyaktige hudtoner og rike, organiske farger. Kameraet har en massiv 24 x 36 mm fullformatssensor med 6K-oppløsning og stort dynamisk område, en svært fleksibel L-fatning for objektiver og et innebygd optisk lavpassfilter som er tilpasset sensoren. Du får også raske CFexpress-medier, og kameraet kan også bruke tilbehør fra Pocket Cinema Camera-serien. Når du arbeider med sky- og mobilløsninger, tar kameraet opp både deep-bit Blackmagic RAW og H.264 proxy samtidig.

Fullformatsensor med 6K-oppløsning

Blackmagic Cinema Camera 6K har en massiv fullformatsensor med en opprinnelig oppløsning på 6048 x 4032. Dette er nesten tre ganger større enn en Super 35-sensor og gjør at du kan filme med liten dybdeskarphet eller bruke anamorfe objektiver uten beskjæring for å få et virkelig filmatisk uttrykk. Enten du fotograferer i sterkt sollys eller nesten ikke noe lys i det hele tatt, gir det dynamiske området på 13 trinn med doble native ISO-verdier på opptil 25 600 imponerende støyfrie bilder under alle lysforhold. I tillegg kan du ta bilder med opptil 36 bilder per sekund ved full sensoroppløsning eller 120 bilder per sekund i utsnitt.

Ulike filmformater og bildeforhold

Den store fullformatssensoren i Blackmagic Cinema Camera 6K gjør at du kan arbeide med ulike filmformater og bildeforhold uten å miste kvalitet. Ved å bruke hele sensorens areal får du et unikt åpent portrettformat i 3:2-format. Den store sensoren gjør det også mulig å arbeide i ekte anamorfisk 6:5-format uten beskjæring, noe som gjør widescreen-bilder mer detaljerte og med høyere oppløsning enn tidligere. Du kan til og med bruke det klassiske, store Super 35-vinduet på sensoren til å lage en umiddelbar nærbildeversjon av bildet ditt som passer sømløst til åpent portrettmateriale.

Oppløsninger fra HD opp til DCI 4K og til og med 6K

Blackmagic Cinema Camera 6K kan filme i alle standardoppløsninger og bildefrekvenser fra HD opp til DCI 4K og til og med 6K. Du kan også ta stillbilder med 24,6 megapiksler. Blackmagic Cinema Camera 6K kan filme opptil 36 bilder per sekund ved 6048 x 4032 3:2 åpent portrett eller 60 bilder per sekund ved 6048 x 2520 2.4:1 og 60 bilder per sekund ved 4096 x 2160 4K DCI. For høyere bildefrekvenser kan du beskjære sensoren og filme opptil 100 bilder per sekund ved 2112 x 1184 Super 16. Du kan også jobbe i ekte anamorfisk 6:5-format med mye høyere oppløsning enn andre kameraer som bruker anamorfiske objektiver i 4,8K med 24 bilder per sekund ved 4838 x 4032. Du kan også filme med 120 bilder per sekund i 1080 HD.

Stor, lyssterk 5-tommers HDR-touchscreen.

Blackmagic Cinema Camera 6K har en stor, lyssterk 5-tommers HDR-touchscreen som gjør det enkelt for deg å stille inn bildene dine og fokusere riktig, uansett forhold. På skjermen vises status- og opptaksparametere, histogrammer, fokusmarkører, nivåer, bildeguider og mer. Du kan raskt bruke 3D LUTs for å overvåke bildene dine med ønsket farge og utseende. LCD-skjermen kan også vippes opp til 180 grader flatt og ned til 47 grader, slik at det er enkelt å følge med på bildene fra nesten hvilken som helst posisjon. I tillegg har den en HDR-skjerm med en lysstyrke på 1500 nits, slik at du alltid kan ramme inn bildene dine, selv i sterkt sollys.

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen