Cashback 4 000 kr
Artikkelnummer: 1061987

OM SYSTEM OM-1 Mark II Body

Praktisk flaggskipkamera med enestående ytelse

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 20 megapikslers BSI Live MOS-sensor
 • IP53-klasse værbestandig konstruksjon
 • Kraftig 5-akset bildestabilisering
27 985 NOK

OM System Summer Cashback

Akkurat nå kan du få 4 000 kroner tilbake når du kjøper dette produktet fra OM System. For å benytte deg av tilbudet må du registrere kjøpet ditt på OM Systems nettside. For å se alle produktene som er inkludert i cashbacken og fullstendige vilkår og betingelser, klikk på «les mer». Kampanjen varer frem til 28/7 - 2024.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

OM SYSTEM OM-1 Mark II er en oppdatert versjon av OM SYSTEMs flaggskipkamera med lynrask hastighet, høy ytelse og utrolig brukervennlighet. OM-1 Mark II introduserer en ny global standard med verdens første Live GND-fotograferingsfunksjon (Graduated ND). Kamerahuset er værbestandig og kan tas med hvor som helst, slik at alle kan dra nytte av den høye ytelsen for å fange allsidige bildeuttrykk med høy bildekvalitet. Dette er neste generasjons Micro Four Thirds-kamera fra OM SYSTEM.

Fordeler

 • BSI Live MOS-sensor på 20 megapiksler
 • Verdens første Live GND-funksjon for fotografering
 • Avansert AF-ytelse
 • Forbedret AF med AI-deteksjon
 • Blackout-frie og raske serieopptak
 • EVF med høy oppløsning
 • IP53-klassifisert værbestandig konstruksjon
 • IS med høy ytelse - forbedrer kompensasjonen med opptil 8,5 trinn
 • Vekt: ca. 511 g (kun kamerahus)

Bilder av høy kvalitet

OM SYSTEM OM-1 Mark II har en toppmoderne 20 megapikslers BSI Live MOS-sensor sammen med den avanserte TruePic X-bildeprosessoren. Denne dynamiske duoen, sammen med de anerkjente høyoppløselige M.ZUIKO DIGITAL-objektivene, gir bilder av utrolig høy kvalitet. En forbedret AWB-algoritme gir levende fargegjengivelse, selv under utfordrende lysforhold, og sikrer nøyaktige fargetoner på tvers av ulike lyskilder for fantastiske bilder.

Kraftig 5-akset bildestabilisering

I tillegg har OM-1 Mark II kraftig 5-akset bildestabilisering i kameraet, som forbedrer kompensasjonen med opptil 8,5 trinn, og 5-akset synkronisering IS5, noe som ytterligere utvider mulighetene for håndholdt fotografering ved at brukeren kan ta stabile bilder samtidig som han eller hun er smidig og mobil.

Verdens første Live GND-funksjon for fotografering

OM-1 Mark II introduserer verdens første Live GND-funksjon (Graduated ND) for fotografering, en banebrytende teknologi som bruker databehandling til å gjenskape effekten av å bruke et halvt ND-filter, og som nøyaktig kontrollerer lysstyrken og mørket i bildet for å skape imponerende resultater. Denne innovative metoden gir mulighet for presisjonsjustering av effektens posisjon og vinkel, noe som gjør det enkelt for fotografer å være kreative. Uten at det er nødvendig med fysiske filtre festet til objektivet, gjør denne funksjonen det mulig for fotografer å dra nytte av halv-ND-effekter, noe som utvider det kreative uttrykket i sjangre som landskapsfotografering. For å øke mulighetene ytterligere har OM-1 Mark II forbedret den øvre grensen for trinntall i den populære Live ND-funksjonen til ND128, slik at kameraet kan håndtere scenarier som krever større trinntall.

Økt ytelse for rask fotografering

OM-1 Mark II introduserer kraftig bildebehandling med funksjoner som 50 megapikslers håndholdt High Res Shot og 80 megapikslers stativ High Res Shot. Disse funksjonene genererer høyoppløselige bilder som overgår sensorens begrensninger ved å slå sammen flere bilder og redusere støyen med nesten to ISO-trinn. De muliggjør RAW-opptak med 14 bits for høyoppløselige filmer. Disse funksjonene suppleres av praktiske funksjoner som Live Composite, som selektivt belyser opplyste områder, og Focus Stacking, som kontrollerer dybdeskarpheten og gir presis motivfokus og dybdeskarphet.

Avansert AI Detection AF

AI Detection AF er forbedret for å gjenkjenne en lang rekke motiver, inkludert mennesker, Formel 1-biler, motorsykler, fly, helikoptre, tog, fugler og vanlige dyr som hunder og katter. Denne integreringen forbedrer sømløst den veletablerte ansiktsprioritet/øyeprioritet-autofokusen og forbedrer autofokusfunksjonene betydelig. Den utmerker seg ved å identifisere motiver nøyaktig, selv når personer er i profil, snur seg bort eller skjules av skjulte ansiktstrekk.

Utvidet bufferminne

Med utvidet bufferminne kan OM SYSTEM OM-1 Mark II ta opptil 99 bilder i Pro Capture-modus - en økning fra forgjengerens 70 bilder. Ved sekvensiell fotografering kan OM-1 Mark II ta ca. 219 bilder i JPEG-format eller 213 bilder i RAW-format med ca. 120 bilder i sekundet, noe som er en dramatisk forbedring fra OM-1s ca. 92 bilder hver.

Værbestandig konstruksjon

OM SYSTEM OM-1 Mark II er IP53-klassifisert, noe som betyr at du kan fotografere under de mest ekstreme regnforhold. Det betyr også at kameraet er motstandsdyktig mot støvpartikler og har en innebygd antistøvmekanisme på sensoren som rister av seg støvet når kameraet slås på. Det er med andre ord et utrolig robust kamera som er laget for å tåle de tøffeste miljøer, slik at du kan fokusere på å ta flotte bilder i stedet for å bekymre deg for utstyret.

Leveres med

 • OM SYSTEM OM-1 Mark II
 • USB-kabel
 • Skulderstropp
 • BLX-1 Li-ion-batteri til kameraet

Godt å vite! Batterilader ikke inkludert, selges separat.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen