Spar 3 060 kr
Cashback 4 400 kr
Artikkelnummer: 1061291

Sony A7 IV Premium Package I

Kit med speilløst hybridkamera, batterier og to minnekort

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Nyutviklet bakbelyst 33 megapiksel Exmor R sensor
 • Seriebildeopptak på 10 bilder per sekund
 • BIONZ XR-prosessoren er åtte ganger raskere enn den i A7 III

Velg variant

29 990 NOK33 050 NOK

Sony Summer Cashback

Akkurat nå kan du få 4400 kroner tilbake når du kjøper dette produktet fra Sony. For å benytte deg av tilbudet, registrer kjøpet ditt på Sonys nettside. Klikk på "les mer" for å se alle produktene som er inkludert i cashbacken, samt alle vilkår og betingelser. Kampanjen varer frem til 31. juli 2024.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Nå er det endelig her – Sony A7 IV! Den etterlengtede oppfølgeren til Sony A7 III kommer med en helt nyutviklet Exmor R-sensor på 33 megapiksler, en prosessor som er åtte ganger raskere enn den i A7 III, mye raskere og mer nøyaktig autofokus og flere andre forbedringer! Sony A7 IV er et hybridkamera av rang som fungerer utrolig bra for både stillbilder og video.

Fordeler

 • Nyutviklet bakbelyst 33 megapiksel Exmor R-sensor
 • 4K/60p-video i super35-format
 • 4K/ 30p video oversamplet fra 7K i fullformat< / li>
 • Ta opp sakte film i full HD/120p
 • BIONZ XR-prosessoren er åtte ganger raskere enn den i A7 III
 • Opptil 15 trinn dynamisk område
 • Elektronisk OLED-søker med 3,69 millioner punkter
 • Mykere toner og bedre detaljer i bilder og filmer
 • Presterer utrolig bra under dårligere lysforhold
 • Seriesbildeopptak på 10 bilder per sekund
 • Buffer på over 800 RAW + JPEG med CFexpress A
 • Samme antall autofokuspunkter som A1 – 759 stykker
 • Full sammenleggbar/roterbar LCD-skjerm med berøring

Ny sensor – bedre detaljer!

Sony A7 IV har en nyutviklet Exmor R-sensor på 33 megapiksler som gir bedre detaljer, mykere toner og opptil 15 trinns dynamisk område. Du kan ta bilder i full oppløsning med kontinuerlig autofokus med opptil 10 bilder per sekund, og kameraet har en buffer på over 800 RAW-bilder. Det er også mulig å velge mellom flere forskjellige filtre direkte i kameraet – en rask måte å gi bildene dine et personlig preg uten å måtte redigere dem etterpå.

Bildestabilisering

Den innebygde 5-aksers 5,5-trinns bilstabiliseringen gir deg muligheten til å fotografere og filme håndholdt uten at materialet ditt påvirkes like mye av vibrasjoner og skjelvinger. Du kan nå bruke opptil 5,5 trinn kortere lukkertider og fortsatt få sylskarpe resultater. "Active mode"-funksjonen som ble presentert i forbindelse med Sony A1, bruker både bildestabiliseringen og kraften til BIONZ XR-prosessoren, for å gi deg veldig stabilt materiale selv når du filmer.

Fullt sammenleggbar og roterbar LCD-skjerm

Kameraet er utstyrt med en fullt sammenleggbar og roterbar berørings-LCD, med en oppløsning på 1,037 millioner punkter. Skjermens høye mobilitet gjør det enkelt for deg å arbeide med kameraet på en mer fleksibel måte, og lar deg finne nye spennende perspektiver. Sony A7 IV kommer også med et nytt design for kamerahuset med et større håndtak for bedre ergonomi. Selfie-modusen på skjermen er perfekt for deg som vil bruke kameraet til å vlogge eller ta selvportretter.Autofokus

Sony A7 IV har en veldig rask autofokus som kan følge øynene til flere forskjellige motiver – mennesker, dyr og fugler. Du kan raskt og enkelt velge hvor du vil fokusere ved å klikke på LCD-skjermen. De 759 dedikerte autofokuspunktene dekker 94% av sensoroverflaten, som har de samme spesifikasjonene du finner i Sonys flaggskip A1.Video med høy ytelse

Sony A7 IV kan spille inn video i 4K / 60p i Super35-format og også 4K / 30p oversamplet fra 7K uten crop. Hvis du vil spille inn video i sakte film, har det mulighet til å filme med 120 bilder per sekund i full HD-oppløsning. Kameraet støtter også S-log3 med 15-trinns dynamisk område og S-cinetone, som er det samme fargesystemet som du finner i de profesjonelle Sony-videokameraene. Du kan enkelt bytte fra å ta stillbilder til filming ved å klikke på den røde REC-knappen øverst på kamerahuset.

Smarte videofunksjoner

Hvis du bruker A7 IV med Sony-objektiver, kan du bruke funksjonen som kalles "breathing compensation" som reduserer focus breathing betydelig og gir deg et bedre utseende på materialet direkte i kameraet. Du kan også spille inn video eksternt med 10 bit 4:2:2, og kameraet bruker en HDMI-A-kabel. AF-assist-funksjonen hjelper deg med å vite hva som er i fokus ved å fargelegge områder direkte på LCD-skjermen, her kan du umiddelbart se hva som er i fokus og hva som er i forgrunnen og bakgrunnen.

Doble minnekortspor

Sony A7 IV er utstyrt med doble minnekortspor – et spor som fungerer for både CFexpress type A- og SD-kort, og et spor dedikert til SD-kort. CFexpress type A er designet for å møte den høye kapasiteten til dagens kameraer, og kortet er i stand til å lese data gjennom 800MB/s.

Trådløs kommunikasjon

Med både Bluetooth og Wi-Fi (2,4 eller 5 GHz) kan du enkelt overføre bilder og video til smartenheten din. Alt du trenger å gjøre er å laste ned applikasjonen "Imaging Edge" på telefonen eller nettbrettet. Du kan også fjernstyre kameraets utløserknapp gjennom appen – perfekt for de gangene du også vil være med på bildet.


Praktisk livestreaming

Når du kobler en USB-C-kabel fra datamaskinen til kameraet, kan du starte livestreaming med bare noen få klikk. En meny dukker opp på kameraet så snart du kobler til ledningen hvor du kan velge livestreaming. Sony A7 IV får deg til å skille deg ut på videomøter og gjør det enkelt for deg å lage innhold til for eksempel YouTube.

Leveres med

Sony A7 IV

 • Sony A7 IV kamerahus
 • Batteri (NP-FZ100)
 • Kamerahusdeksel
 • USB-A til USB-C-kabel
 • Skulderrem
 • Beskyttelse for tilbehørssko
 • Øyemusling
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen