DJI Osmo Pocket Filter Kit (ND4+ND8+ND16+ND64)

Kase DJI Osmo Pocket Filter Kit (ND4+ND8+ND16+ND64)

1043427
  • Inneholder ND4+ND8+ND16+ND64
  • Få korrekt lukkertid ved hjelp av ND-filter
  • Nano Mulitcoating
879 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

DJI Osmo Pocket Filter Kit (ND4+ND8+ND16+ND64)
Pusseklut mikrofiber
Linserengjøring Wet & Dry 10 stk
1 117 NOK

Reduser lysinnslippet og få korrekte lukkertider med ND-filter. Dette gjør at du får jevnere og mykere filmsekvenser med din DJI Osmo Pocket. Dette filterkitet inneholder 4 stk filter i styrkene ND4, ND8, ND16 og ND64.

Leveres med

  • Kase DJI Osmo Pocket Filter Kit (ND4+ND8+ND16+ND64)

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.