Kenko Mellomringsett Micro 4/3

Kenko Kenko Mellomringsett Micro 4/3

319833
2 645 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Mellomringer er laget for å få et objektiv til å fokusere nærmere enn objektivets normale nærgrense. Da vil du få en forstørrelse av motivet som er meget f.eks. nyttig ved makro fotografering. Man kan forvandle et standard objektiv til et makro objektiv og beholde objektivets originale kvalitet til en brøkdel av kostnadene det koster å kjøpe et makroobjektiv. Kenko DG mellomringsett inneholder ingen optikk. De monteres mellom objektivet og kamerahuset som gjør at avstanden blir større mellom objektivet og filmplanet. Ved å Øke denne avstanden blir objektivet tvunget til å fokusere mye nærmere en normalt. Jo tykkere mellomringen er jo nærmere kan objektivet fokusere. Kenko DG mellomringsett for speilløst består av to ringer, 10mm og 16 mm. De forskjellige ringene kan brukes hver for seg eller i en kombinasjon for å oppnå den Ønskede forstørrelsen/nærgrensen. Kenko Autofokus mellomringer er konstruert med alle elektriske og mekaniske overføringer for å beholde autofokus og TTL auto eksponeringer med de M4/3 og NEX objektiver. Forutsetningen er at det er nok lys til å aktivere kameraets autofokus system. Momenter man bør legge merke til: Når man bruker mellomringer vil ikke objektivet kunne fokusere på uendelig. Fokuseringsområdet vil bli kraftig redusert til meget korte avstander. Du vil få et lystap ved bruk av mellomringer, hvis man bruker flere mellomringer sammen kan dette utgjøre hele 3 blendersteg. Dette lystapet kan påvirke kameraets evne til autofokus og man må under ekstreme forhold gå over til manuell fokusering. Enkelte zoomobjektiver må/bør brukes på tele for full funksjon. Mellomringene er ikke kompatible med enkelte vidvinkel/fisheye-objektive

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.