ND-filter ND8 slim 58mm (3 trinn)

Kenko ND-filter ND8 slim 58mm (3 trinn)

1006451
  • Reduserer lysinnslippet med tre trinn
  • Utvid lukkertiden for dramatiske landskap
  • Fungerer for både foto og film

Velg diameter

259 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Kenko ND8

ND8 filteret reduserer lysgjennomslippet til optikken med 3 ganger slik at større blender kan brukes. Dette er perfekt til portrettfotografering for å redusere dybden i bildet. Objektivet fremstår som skarpere, mens bakgrunnen blir mykt uskarp. Filteret er også godt til bruk ved f.eks. fotografering av fosser og andre naturscener for å betone bevegelsen.

[TEXT1020535591]

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.