ND-filter ND8 slim 72mm

Kenko ND-filter ND8 slim 72mm

1006454
379 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

ND8-filteret reduserer lysgjennomslippet til optikken med 3 ganger slik at større blender kan velges. Dette er perfekt ved portrettfotografering for å redusere dybden i bildene. Objektet fremstår skarpere, mens bakgrunnen blir mykt uskarp. Filteret er også svært bra å bruke ved fotografering av f.eks. fossefall og andre naturscener for å betone bevegelsen.

[TEXT1020535591]

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.