ND-filter ND8 slim 72mm

Kenko ND-filter ND8 slim 72mm

1006454
379 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

ND8-filteret reduserer lysgjennomslippet til optikken med 3 ganger slik at større blender kan velges. Dette er perfekt ved portrettfotografering for å redusere dybden i bildene. Objektet fremstår skarpere, mens bakgrunnen blir mykt uskarp. Filteret er også svært bra å bruke ved fotografering av f.eks. fossefall og andre naturscener for å betone bevegelsen.

[TEXT1020535591]

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.