ND-filter ND8 slim 77mm

Kenko ND-filter ND8 slim 77mm

1006455
439 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

ND8 filteret reduserer lysgjennomslippet til optikken med 3 ganger slik at større blender kan brukes. Dette er perfekt til portrettfotografering for å redusere dybden i bildet. Objektivet fremstår som skarpere, mens bakgrunnen blir mykt uskarp. Filteret er også godt til bruk ved f.eks. fotografering av fosser og andre naturscener for å betone bevegelsen.

[TEXT1020535591]

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.