Kingpin Filmduk Crown CES240 16:9 230x130cm
Kingpin Filmduk Crown CES240 16:9 230x130cm
Artikkelnummer: 300075

Kingpin Filmduk Crown CES240 16:9 230x130cm

Filmduk Crown CES240 16:9 230x130cm

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
4 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Kingpin Crown Electric
Kingpins nye lerret har et smekkert design og er slimmet i alle mål. Lerretet er frontmatet, det vil si at lerretet kommer ut foran på kassetten og ikke på baksiden som på tradisjonelle rullelerret. Denne unike konstruksjonen hjelper til ved plassering hjemme eller i konferanserom. Ved nedrullning henger lerretet fritt ca. 7 cm. fra veggen. Dette gjør at man ved veggmontering kan ha f.eks. et bilde eller en whiteboard på veggen bak lerretet.
Det nye opphengingssystemet forenkler monteringen, både vegg og takmontering kan foretas av èn person.
Takket være tubemotoren inne i akslingen holdes bredden på lerretkassetten nede (11 cm. bredere enn kassetten)
Opp og nedheising tar 15-30 sekunder avhengig av lerretstørrelse.

Sorte kanter/blackdrop
Lerretets bildeflate omgis av 5 cm brede, sorte kanter på begge sider og underkant. Ovenfor bildeflaten finnes det en blackdrop på 10-40 cm avhengig av størrelse og format, se teknisk spes. Dette Kingpin- lerretet har sort bakside for best mulig sverte, kontrast og for å redusere lysgjennomslipp.

Fjernkontroll
Lerretet manøvreres via trådløs fjernkontroll eller kontrolldosen som sitter montert på strømkabelen. Fjernstyringen er av RF- typen og har en rekkevidde på minst 20 meter innedørs. RF- baserte styresystem krever ikke visuell kontakt mellom sender og mottaker, hvilket innebærer at alle lerretets komponenter kan skjules bak f.eks. paneler eller møbler.

Strøm
Strømkabelen på lerretene er ca fem meter lang. Etter halve kabelens lengde sitter kontrolldosen montert, som også fungerer som mottaker for den trådløse fjernkontrollen. Alle Kingpin- lerret er CE-merkede og tilpasset
for 230 V nettspenning (230 v / 50-60 Hz / 3,5 A). Glassikringen i kontrolldosen er på 5 A.

Leveres med
Lerret, vegg/takfeste, fjernkontroll, liten meisel/verktøy (for justering av bunnen) samt bruksanvisning.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen