Kingpin Filmduk Lite Manuell 104" (260cm) 16:9 maskering
Kingpin Filmduk Lite Manuell 104" (260cm) 16:9 maskering
Kingpin Filmduk Lite Manuell 104" (260cm) 16:9 maskering
Kingpin Filmduk Lite Manuell 104" (260cm) 16:9 maskering
Artikkelnummer: 1003205

Kingpin Filmduk Lite Manuell 104" (260cm) 16:9 maskering

Filmduk Lite Manuell 104" (260cm) 16:9 maskering

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Produsert i aluminium og lakkert med hvit pulverlakk
  • Gainverdi 1.0
  • Svart bakside for best sortpunkt og kontrast, samt for å redusere lysgjennomslipp
3 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kingpin Lite manuell
Kingpin Line er en enklere duk med en litt mindre kassett som er tilpasset for såvel hjemmekino som kontor og skole. Monteringssystemet er enkelt å bruke, og passer til de fleste skinnesystemer på markedet. En enkel men robust duk for deg som ikke vil spare på annet enn penger. Dukkassatten er designet i aluminium, og er lakkert i hvit pulverlakk.

Duken er forsett med et fjærsystem som drar inn duken i kassetten. Fjæret er en tradisjonell rasktoppdragende. Dukstoffet er en matthvit polyestervev med en PVC-behandlet overflate for gode bildeegenskaper. Dukens gainverdi er 1.0.

Dukens bildeoverflate omgis av 5cm brede sorte kanter på begge sider og underkant. Ovenfor bildeoverflaten finnes en blackdrop på 40-60cm, avhengig av størrelse og format. Denne Kingpin-duken har svart bakside for beste sortfarge og kontrast, samt for å redusere lysgjennomslipp.

Duken monteres enten på vegg eller i tak med de festene som følger med. Monteringssystemet passer også til de fleste skinnesystemer på markedet.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen