Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Negativ fargefilm 800 135-36 Portra

Kodak Negativ fargefilm 800 135-36 Portra

1030031
219 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Rask film med fint korn, høy skarphet og god fargegjengivning

Kodak Professional Portra 800 leverer alle fordelene med en høyhastighetsfilm med fine korn, høy skarphet, naturlige hudtoner og god fargegjengivelse. Filmen er ideell for bruk med lange objektiver samt for fotografering av raske actionbilder eller i dårlig lys. Portra 800 lar deg fange detaljer i skyggene selv uten blitz.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.