Kodak Negativ Fargefilm P800 120-Film 5-Pack Portra
Artikkelnummer: 1035919

Kodak Negativ Fargefilm P800 120-Film 5-Pack Portra

Negativ Fargefilm P800 120-Film 5-Pack Portra

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
1 799 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
KODAK PROFESSIONAL Portra 800 Film gir deg alle fordelene til en god film sammen med fine korn, høyere skarphet og mer naturlige hudtoner og fargegjengivelse. Den er ideell for fotografering med lange objektiver som krever mye lys, rask action og i lite lys, noe som lar deg fange skyggedetaljer uten blits.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.