Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Svarthvit Film T-Max P3200 135-36

Kodak Svarthvit Film T-Max P3200 135-36

1041984
179 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

T-Max P3200 svarthvit negativ 135mm-film med 36 eksponeringer.

T-MAX P3200 er utmerket for fotografering i lite lys, eller med raske lukktertider og ideell for håndholdt gatefotografering. Den nominelle hastigheten for P3200 TMZ er ISO 800, og "P" betyr at filmen er designet til å presses til 3200 eller høyere.

 

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.