Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kurs & event

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Hos oss kan du ikke bare kjøpe utstyr men også få inspirasjon og kunnskap på våre forskjelige kurs og arrangement. I vårt kurs- og eventsortiment finnes alt fra grunnkurser innen foto og video, til avanserte kurs og workshops, samt inspirerende forelesninger med kjente fotografer. Vi har kurs for alle - enten du er nybegynner eller profesjonell, uansett om du fotograferer landskap, bryllup, portrett eller sport. 

Velkommen til å utvikles og inspireres hos oss!

OBS! På grunn av den rådende situasjonen med spredning av Coronaviruset (COVID-19) så er alle fysiske sammenkomster (kurs & event) innstilte inntil videre.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.