LaCie 2big Thunderbolt 3 8TB Dock USB 3.1
LaCie 2big Thunderbolt 3 8TB Dock USB 3.1
LaCie 2big Thunderbolt 3 8TB Dock USB 3.1
LaCie 2big Thunderbolt 3 8TB Dock USB 3.1

LaCie 2big Thunderbolt 3 8TB Dock USB 3.1

8TB kombinert RAID-harddisk og dockingstasjon

1036464
NettlagerBestilles fra leverandør, levering innen 570-574 dager
Butikk:
  • 5 års garanti og redningstjeneste
  • Overføringshastighet opp til 440 MB/s
  • Thunderbolt 3, USB 3,1 og DisplayPort
  • RAID-harddisk og dockingstasjon

Velg minnestørrelse

6 779 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

RAID-harddisk og dockingstasjon

2big Dock er en kombinert RAID-harddisk og dockingstasjon. Harddiskene er enterprise-class med maksimal overføringshastighet på 440 MB/s for å klare de høye kravene som stilles til en harddisk som skal håndtere store bilde- og videofiler. Dockingstasjonen gjør at du kan koble til tilbehør som f.eks. skjermer, samt overføre materiale fra minnekortet.

CF og SD-kortlesere

På forsiden av enheten finner du to kortplasser. En for CompaktFlash-kort, og et for SecureDigital-kort. USB 3.0 type A på forsiden gjør at du kan koble til en ekstern bærbar harddisk eller lade en mobiltelefon.

Thunderbolt 3

På baksiden av enheten finnes to stk Thunderbolt 3-porter og opp til 5 enheter kan seriekobles via Thunderbolt 3. Kobler du til datamaskinen til en av disse portene lades datamaskinen via Lacie 2big Dock. Via Thunderbolt 3 gir den 15W til datamaskinen, og via USB 3.1 gir enheten 27W.

USB 3.1

En USB 3.1 port finnes også på baksiden av 2big Dock. Via denne porten kan du koble til en datamaskin som støtter USB 3.1 eller USB 3.0

DisplayPort

En fullstørrelse DisplayPort gjør at du kan koble til en 4K-skjerm direkte til 2big Dock.

Leveres med

  • LaCie 2big Dock Thunderbolt 3
  • USB-C kabel (USB 3.1 og Thunderbolt 3 kompatibel)
  • USB-C til USB-A adapter (USB 3.0)
  • Harddisker
  • Strømadapter

LaCie Rescue Data Recovery Service

Denne harddisken inngår i LaCies Rescue Service, noe som innebærer at du kan sende inn harddisken til dem i løpet av garantitiden for å gjenskape innholdet om harddisken på noen måte er blitt skadd. Les mer på vår side om LaCie Rescue Data Recovery Service.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.