LaCie 6big 48TB Thunderbolt 3 USB 3.1
LaCie 6big 48TB Thunderbolt 3 USB 3.1
LaCie 6big 48TB Thunderbolt 3 USB 3.1
LaCie 6big 48TB Thunderbolt 3 USB 3.1
Artikkelnummer: 1030108

LaCie 6big 48TB Thunderbolt 3 USB 3.1

48TB

Nettlager
Bestilles fra leverandør, levering innen 10-14 dager
Butikklager:
 • 3 års garanti og redningstjeneste
 • Enterprice harddisk for pålitelighet
 • To Thunderbolt 3-porter / USB-C

Velg minnestørrelse

38 440 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Større, raskere og sikrere med RAID

Med hastigheter opp till  1400MB/s (6Big) / 2600 MB/s (12Big) kan du laste inn RAW-viodeoer og redigere flere ProRes422 (HQ) eller ProRes 4444 XQ-strømmar samtidig. LaCie 6/12big passer for deg som jobber med store filer og trenger en ekstern harddisk som er rask, sikker, pålitelig og stille.

 • RAID for både fart og sikkerhet
 • Enterprice harddisk for pålitelighet
 • To Thunderbolt 3-porter/USB-C

Raid med Enterprice harddisker

Med Raid 0/1/5/6/10/50 kan du tilpasse din  6/12Big avhengig av om din prioritet er hastighet, maksimal sikkerhet eller noe midt i mellom. LaCie 6/12big bruker Enterprice Class-harddisker for maksimal pålitelighet hele året. Designet for å arbeide 24x7, 8760 timer per år. LaCie 6Big leveres med 5 års garanti for harddisker, chassis og deler.

Chassi i aluminium

Chassitet er laget av aluminium, og det er to til fire vifter som bidrar til å holde nede temperaturen og dermed beskytte harddiskene.

Seriekoble med Thunderbolt 3

6/12Big er utstyrt med to Thunderbolt 3 med USB-C grensesnitt og kan koble opptil fem Thunderbolt 3-enheter. Du kan koble 2stk 4k eller 5k-skjermer via harddisken, og i enkelte tilfeller kan disken til og med drive en bærbar datamaskin

Les mer om LaCie 12Big och 6Big

Leveres med:

 • LaCie 6/12Big Thunderbolt 3
 • Strømkabel
 • USB-C-kabel (Thunderbolt 40Gb/s eller USB 3.1 10Gb/s)
 • USB-C til USB-A kabel
 • Harddisker
 • Hurtiginnstallasjonsguide

LaCie Rescue Data Recovery Service

Denne harddisken inngår i LaCies Rescue Service, noe som innebærer at du kan sende inn harddisken til dem i løpet av garantitiden for å gjenskape innholdet om harddisken på noen måte er blitt skadd. Les mer på vår side om LaCie Rescue Data Recovery Service.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.