LaCie Rugged Raid Pro 4TB
LaCie Rugged Raid Pro 4TB
Artikkelnummer: 1044930

LaCie Rugged Raid Pro 4TB

Robust 4TB RAID harddisk med SD-kortleser, Thunderbolt 3 og USB-C 3.1

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Solid harddisk med innebygd SD-leser
  • RAID 0/1
  • Thunderbolt 3 / USB-C 3.0
3 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

RAID og SD-kortleser

Takket være den innebygde SD-kortleseren kommer Rugged RAID Pro å letteregjøre sikkerhetskopieringen av innholdet ditt også i feltet. Den er tynnere og lettere enn forgjengeren, og kan konfigureres med LaCie RAID Manager. Enheten er en allsidig reisekompis for travle videografer og profesjonelle fotografer. Må du prioritere romslig kapasitet med raske overføringshastigheter? Er du bekymret for sikkerheten til bildene dine når du er på tur? I såfall er Rugged RAID Pro rett løsning for deg. 
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.