10-18mm f/4,5-5,6 til Sony FE

Laowa 10-18mm f/4,5-5,6 til Sony FE

1041714
11 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Ekstrem vidvinkelzoom til Sony FE

Laowa 10-18mm f/4,55,6 til Sony FE er en ekstrem vidvinkelzoom. Med en brennvidde på kun 10mm får du med svært mye i bildet ditt. Optikken er spesielt designet for Sony FE og er helt manuelt, uten noen elektroniske tilkoblinger til kameraet. Objektivet er kompakt og relativt lett, noe som gjør at det passer utmerket for reisefotografering. Den brede bildevinkelen egner seg utmerket for arkitektur og landskapsfotografering.

Fordeler:

  • Ekstremt bred vidvinkel
  • Zoom gir høy fleksibilitet
  • Kompakt størrelse
  • Bakre filtergjenge på 37mm

Leveres med:

  • Fremre og bakre objektivdeksel

OBS! Filter ikke inkludert!

 

 

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.