Laowa 15mm f/4 1:1 Macro til Canon
Laowa 15mm f/4 1:1 Macro til Canon
Artikkelnummer: 1031857

Laowa 15mm f/4 1:1 Macro til Canon

15mm f/4 1:1 Macro til Canon

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Unik kombinasjon av vidvinkel og makro
  • Kan produsere veldig annerledes perspektiv
  • Tilpasset for fullformat
6 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

LAOWA 15mm f/4,1 1:1 Macro med Shift-funktion til Canon

Med en svært bred vidvinkel, ekstremt bra nærgrense og shift-funksjon passer LAOWA 15/4 perfekt for landskapsbilder, interiør og arkitekturbilder, men fremfor alt for å skape bilder med et veldig interessant perspektiv.

Med 15mm vidvinkel laget for fullformat får du en virkelig bred vidvinkel sammen med en forstørrelsesgrad på 1:1 gir store muligheter for å produsere vidvinkelbilder med et annerledes nærbildeperspektiv. Objektivet er også utstyrt med en shift-funksjon for å hjelpe deg med å holde linjer parallelle.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.