15mm f/4 1:1 Macro til Canon

Laowa 15mm f/4 1:1 Macro til Canon

1031857
  • Unik kombinasjon av vidvinkel og makro
  • Kan produsere veldig annerledes perspektiv
  • Tilpasset for fullformat
7 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

15mm f/4 1:1 Macro til Canon
UV-Filter 77mm PD WMC
Pusseklut Photo Microklear Cloth
7 788 NOK
15mm f/4 1:1 Macro til Canon
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
Filterholderkit V6 100mm System
9 858 NOK

LAOWA 15mm f/4,1 1:1 Macro med Shift-funktion til Canon

Med en svært bred vidvinkel, ekstremt bra nærgrense og shift-funksjon passer LAOWA 15/4 perfekt for landskapsbilder, interiør og arkitekturbilder, men fremfor alt for å skape bilder med et veldig interessant perspektiv.

Med 15mm vidvinkel laget for fullformat får du en virkelig bred vidvinkel sammen med en forstørrelsesgrad på 1:1 gir store muligheter for å produsere vidvinkelbilder med et annerledes nærbildeperspektiv. Objektivet er også utstyrt med en shift-funksjon for å hjelpe deg med å holde linjer parallelle.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.