Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

15mm f/4 1:1 Macro til Canon

Laowa 15mm f/4 1:1 Macro til Canon

1031857
7 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

15mm f/4 1:1 Macro til Canon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Filterholderkit V6 Landscape 100mm System
9 759 NOK
15mm f/4 1:1 Macro til Canon
Filterholderkit V6 100mm System
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
9 739 NOK

LAOWA 15mm f/4,1 1:1 Macro med Shift-funktion til Canon

Med en svært bred vidvinkel, ekstremt bra nærgrense og shift-funksjon passer LAOWA 15/4 perfekt for landskapsbilder, interiør og arkitekturbilder, men fremfor alt for å skape bilder med et veldig interessant perspektiv.

Med 15mm vidvinkel laget for fullformat får du en virkelig bred vidvinkel sammen med en forstørrelsesgrad på 1:1 gir store muligheter for å produsere vidvinkelbilder med et annerledes nærbildeperspektiv. Objektivet er også utstyrt med en shift-funksjon for å hjelpe deg med å holde linjer parallelle.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.