Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

15mm f/4 1:1 Macro til Sony FE

Laowa 15mm f/4 1:1 Macro til Sony FE

1032159
6 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

LAOWA 15mm f/4,1 1:1 Macro med Shift-funktion til Sony FE

Med en svært bred vidvinkel,utrolig god nærgrense og shift-funksjon passer LAOWA 15/4 perfekt for landskapsbilder, interiør- og arkitektbilder, men fremfor alt også for å skape bilder med veldig interessant perspektiv.

Med 15mm vidvinkel laget for fullformat får du en svært bred vidvinkel sammen med en forstørrelsesgrad på 1:1, noe som gir store muligheter for å produsere vidvinkelbilder med et annet nærbildeperspektiv. Objektivet er også utstyrt med en Shift-funksjon for å hjelpe deg å holde linjer parallelle.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.