Laowa 25mm f/2,8 Ultra Macro til Nikon
Laowa 25mm f/2,8 Ultra Macro til Nikon
Artikkelnummer: 1038822

Laowa 25mm f/2,8 Ultra Macro til Nikon

25mm f/2,8 Ultra Macro til Nikon

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Supermakro med 2,5x til 5x forstørrelse
 • Tilpasset for fullformat
 • Forholdsvis lang arbeidsavstand
5 279 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Macroobjektiv med 2.5x til 5x forstørrelse

Laowa 25mm f/2,8 Ultra Macro er et objektiv med eksepsjonelt høy forstørrelsesgrad. Dette gir muligheten til å fotografere små motiver i svært kraftig forstørrelse. Optikken er designet for å fotografere ekstremt små produkter.

Fordeler:

 • 2.5x til 5x forstørrelse
 • Passer til fullformatskameraer
 • 40 til 45mm arbeidsavstand
 • Stor dybdeskarphet
 • ULD-element motvirker kromatisk aberrasjon og fargeblødninger
 • Coating motivkrer interne refleksjoner og spøkelseseffekter
 • Robust design

2.5x til 5x forstørrelse

Med 2.5x til 5x har du muligheten til å fotografere motiver opptil 5x så store på sensoren som i virkeligheten. Dette gir deg muligheten til svært høy forstørrelse av små motiver som smykker, insekter, maskindeler etc., men også til å fotografere svært små abstrakte mønstre fra f.eks. ark.

Passer fullformatskameraer

Objektivet er tilpasset for fullformatskameraer, men fungerer også på kameraer med en APS-C sensor.

40 til 45mm arbeidsavstand

Arbeidsavstanden er avstanden mellom objektivets frontlinse og motivet. Laowa 25mm f/2,8 Ultra Macro har en arbeidsavstand på 40 til 45mm, noe som er forholdsvis mye for et objektiv av denne typen. Den lengre arbeidsavstanden gir deg mulighet til å belyse motivet på en måte som ellers kan være utmattende. Objektivets unike form med en uvanlig liten frontlinse bidrar også til å letteregjøre lyssettingen. Nærgrensen er avstanden fra sensoren til motivet.

Stor dybdeskarphet

En brennvidde på 25mm er uvanlig bredt for å være et makroobjektiv. Den brede bildevinkelen bidrar både til et litt annerledes perspektiv, og også til en større dybdeskarphet, noe som kan være flott ved makrofotografering fordi dybdeskarpheten ofte er så kort at det kan være vanskelig å se motivet.

Leveres med:

 • Fremre og bakre objektivdeksel
 • Stativfeste
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.