Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

7,5mm f/2 til Micro 4/3

Laowa 7,5mm f/2 til Micro 4/3

1033831
6 489 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

7,5mm f/2 til Micro 4/3
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Micro 4/3
6 707 NOK

Supervidvinkel med bra lysstyrke for Micro 4/3

Laowa 7,5mm f/2,0 er en rettegnende supervidvinkel som tilsvarer 15mm på et fullformatskamera. Med sin brede bildevinkel og høye lysstyrke passer Laowa 7,5mm f/2 perfekt for storslagne landskap, arkitektur, interiør og astro-fotografering.

Fordeler:

  • Tilsvarer 15mm
  • Lysstyrke f/2
  • Blenderring og fokusring
  • Veldig kompakt
  • 46mm filtergjenge

Objektivet er helt manuelt, og er utstyrt med både fokus- og blenderring. Det gir heller ingen EXIF-informasjon til kameraet.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.