Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Magic shift converter til Canon EF / Sony FE

Laowa Magic shift converter til Canon EF / Sony FE

1035407
3 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Shift-converter for Laowa 12mm f/2,8 Zero-D

Laowa Magic Shift converter konverterer Laowa 12mm f/2,8 Zero-D med Canon EF-fatning til en 17mm f/4 for Sony FE med +/- 10mm shiftmulighet uten at den tilfører noen vignettering.

Fordeler:

  • +/- 10mm shift
  • Ingen vignettering
  • Kan roteres
  • Låsbar

Passer til:

  • Laowa 12mm f/2,8 Zero-D med EF-fatning på Sony FE-kamerahus.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.