EzyBalance Gråkort 30 cm

Lastolite EzyBalance Gråkort 30 cm

43200
  • Produsert i 18% grå
  • Sammenleggbart design
  • Kompakt
419 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Lastolite EzyBalance 30 cm 12 % grå og hvit lastolite lansererer dette produktet etter en rekke forespørsler fra fotografer som nå bruker en 12% grått som midttonereferanse ved kalibrering av kameraet. EzyBalance 12% er lik den opprinnelige, men EzyBalance har 12% gråkort i stedet for 18% grått. Dette kompenserer for kameraets fabrikkinnstillinger. Kalibreringen posisjonerer midttonene i midten på histogrammet i stedet for litt til siden. I digitalfotografering er korrekt eksponering og fargebalanse meget viktig for et godt resultat. Kontroll og justering av disse to faktorene er blitt enklere. Imidlertid, er nøyaktige referansepunkter avgjørende for vellykkede etterbehandling. EzyBalance-produktene er utviklet nettopp med det for Øye. Egenskaper: Fargekorreksjon før og etter opptak Eksponerings kontroll før og etter opptak Korrekt fargegjenngivelse Sammenleggbar til 1/3 av opprinnelig størrelse Tosidig Fokusring/-kryss

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.