-46%
LCDVF LCD-søkerlupe 3" skjerm 4:3
Artikkelnummer: 1009397

LCDVF LCD-søkerlupe 3" skjerm 4:3

LCD-søkerlupe 3" skjerm 4:3

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:

Velg variant

595 NOK1 095 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
LCDVF LCDVF (Liquid crystal display view finder) er en søker du kan feste til skjermen på ditt systemkamera, slik at du enklere kan stille skarpt i LiveView samtidig som du eliminere uønskede refleksjoner. LCDVF passer til de fleste kamereaer med 3" skjerm. Magnetrammen festes til kameraet, slik at du enkelt kan ta søkeren av og på. Muligjør full utnyttelse av videofunksjonen på kameraet ditt. Hjelper deg med fokus under LiveView Eliminerer uønskede refleksjoner i dagslys 2x forsørrelse av skjermen Ingen diopter korrigering mulig, men passer fortsatt for alle med +1 til -4 LCDVF passer til: Canon 1D mkIV Canon 5D mkII Canon 7D Canon 500D Canon S90 Nikon D90 Nikon D5100 Nikon D300s Nikon D3s Nikon D7000 Nikon D3100 Pentax K-7 Samsung NX10
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.