Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

LED-belysning LG-D1200M

LedGo LED-belysning LG-D1200M

1036987
14 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

LED-belysning LG-D1200M
Belysningsstativ NG-L288
Wi-Fi fjernkontroll LG-A34
16 279 NOK
LED-belysning LG-D1200M
Wi-Fi 2,4G Control box LG-W2,4G
Belysningsstativ LG-L186
17 085 NOK

LEDGO LG-D1200M 120W LED-fresnelbelysning med DMX

Solid bygget og støttålelig fresnelbelysning, egnet for filmproduksjon, teater- og musikkscener og lignende. LED-lampene gir et nøytralt lys (dagslys) og lav varmeutvikling. De krever derfor ingen aktiv kjøling, noe som innebærer at LG-D1200M er helt stille ved drift. LedGo 2.4G Wifi Control Box gjør det mulig å styre lysstyrken fra en smarttelefon eller et nettbrett.

Fordeler:

  • Stille drift med passiv kjøling
  • Justerbar spredning
  • Dimmbar
  • Skjermklaffer
  • DMX
  • Mulighet til å kontrollere via WiFi

Justerbar belysningsvinkel

Med en effekt på 120W kommer Ledgo LG-D1200M opp i en lysstyrke på ca 7184 lumen, noe som kan reguleres trinnløst ved hjelp av en innebygd dimmer. Belysningsvinkelen kan justeres mellom 10° for spotbelysning og 30° for flomlys. Det medfølger også skjermklaffer/barndoors, slik at du kan skjerme av lyset på sidene.

Fargetemperaturen er på 5600K og LED-lampornas CRI-verdi på RA 95 gir svært god fargenøyaktighet ved såvel høy som lav lysstyrke.

Ledgo LG-D1200M er montert i en U-ramme med 5/8" (16mm) skruegjenge, og drives fra et eluttak via en 15V DC 100-240V AC-adapter. Det er også mulig å bruke et oppladbart Sony V-lockbatteri ved hjelp av et spesielt batteriadapter (ikke inkludert).

DMX
LG-D1200M har både inn- og utganger for DMX, noe som innebærer at lampen kan seriekobles og fjernstyres via en DMX-kontroll.

Fjernstyring via WiFi

Ved hjelp av tilbehøret Ledgo 2.4G WiFi Control Box er det mulig å styre belysningen trådløst fra en smarttelefon eller et nettbrett (app finnes for både iOS og Android). En spesiell trådløs fjernkontroll finnes også (Ledgo LG-A34, tilbehør)

Leveres med:

  • AC-Adapter
  • Barndoors
  • Transportveske

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.