Apo-Vario-Elmar-TL 55-135mm f/3.5-4.5 ASPH

Leica Apo-Vario-Elmar-TL 55-135mm f/3.5-4.5 ASPH

1014594
21 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Allsidig zoomobjektiv som du alltid kan ha med
Med objektivet Leica T 55-135 mm telezoom kan du komme nærmere motiv som er på avtstand enkelt. Det har en allsidig brennvidde på 80-200 mm i 35mm format som gjør at dette er objektivet du aldri drar hjemmeifra uten. Objektivet er ideelt for portrett, event-, reise og dyrefotografering men fungerer også bra til idrettsfotografering.

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.