Apo-Vario-Elmar-TL 55-135mm f/3.5-4.5 ASPH

Leica Apo-Vario-Elmar-TL 55-135mm f/3.5-4.5 ASPH

1014594
19 800 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Allsidig zoomobjektiv som du alltid kan ha med
Med objektivet Leica T 55-135 mm telezoom kan du komme nærmere motiv som er på avtstand enkelt. Det har en allsidig brennvidde på 80-200 mm i 35mm format som gjør at dette er objektivet du aldri drar hjemmeifra uten. Objektivet er ideelt for portrett, event-, reise og dyrefotografering men fungerer også bra til idrettsfotografering.

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.