Leica APO-Vario-Elmarit-SL 90-280mm f/2,8-4

Leica APO-Vario-Elmarit-SL 90-280mm f/2,8-4

APO-Vario-Elmarit-SL 90-280mm f/2,8-4

1022661
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butikk:
73 000 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Leica APO-Vario-Elmarit-SL 90-280mm f/2,8-4,0
En telezoom till Leica SL med ergonomisk design som ligger godt i hånden. Med en nyutviklet dobbel intern fokusering har objektivet den hittil raskeste autofokusen. Objektivet har 23 elementer i sju grupper, hvorav sju elementer med partiell spredning for minimering av fargefeilbrytninger. En spesiell egenskap er at objektivets lengde ikke endres ved fokusering eller zooming, takket være det nyutviklede fokussystemet og stegmotoren.

Leveres med solblender, avtakbart stativfeste, framre og bakre objektivdeksel.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.