Leica D-Lux 7
Leica D-Lux 7
Leica D-Lux 7
Leica D-Lux 7
Leica D-Lux 7
Leica D-Lux 7
Leica D-Lux 7
Artikkelnummer: 1042585

Leica D-Lux 7

Stor sensor og håndtering som en systemkamera

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Stor sensor i et lite kamera
 • Lyssterkt objektiv
 • Pekeskjerm og søker
13 597 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Stor sensor og håndtering som et systemkamera

D-Lux 7 er et stort kamera i lite format. Med Micro 4/3-sensor, rask autofokus, manuelle kontroller, USB-lading og berøringsskjerm, får du et kamera som er responsivt, leverer høy bildekvalitet, har nyttige funksjoner og lett å bære med. Kanskje det er det perfekte reisekameraet?

Fordeler:

 • 17 megapikslers Micro 4/3-sensor
 • Lyssterk optikk
 • Manuelle kontroller
 • DFD AutoFokus
 • Low Light AF, Starlight AF og Live View Boost
 • Touchskjerm
 • Multi Aspect Ratio
 • RAW
 • Wifi, NFC og Bluetooth
 • USB-lading
 • Postfokus, Timelapse, 4k Foto mm
 • 4K-video
 • L.monochrome D

17 megapikslers Mikro 4/3-sensor

D-Lux 7 har en sensor i Micro 4/3-størrelse med oppløsning på 17 megapiksler, sammenlignet med 12 megapiksler i forgjengeren. Den store sensoren er en avgjørende faktor for å få høy bildekvalitet, da en større sensor gir deg bedre muligheter til å samle lys og levere bedre skarphet og større fargedybde.

Lyssterk optikk

Med blenderåpning på f/1,7 i vidvinkel (24 mm) og f/2,8 i telefotomodus (75 mm) har du et kamera som håndterer selv vanskelige lyssituasjoner. Perfekt for bilder på kveldstur og restaurant. Hvis du bruker et stativ, har du gode muligheter til å ta nattbilder med veldig høy kvalitet. Selvfølgelig har kameraet optisk bildestabilisering for å forhindre risting

Manuelle kontroller

D-Lux 7 har manuelle kontroller for blenderåpning, lukkerhastighet og eksponeringskompensasjon (som kan slås av) noe som gir deg rask tilgang til de vanligste og viktigste innstillingene. I tillegg er det fysiske kontroller for fokus (MF, AF-makro, AF) samt for aspekt. Kameraet har flere fysiske programmerbare FN-knapper og også FN-funksjoner på berøringsskjermen. For de som ønsker å bruke kameraet fullstendig automatisk, er iA-modus tilgjengelig, som slår av blender- og lukkerinnstillingene.

DFD AutoFokus

Fra Lumix systemkameraene arver LX100 Leicas DFD-autofokus. Det er en rask og presis autofokus som fungerer veldig bra i svakt lys. Du kan raskt velge fokuspunktet med berøringsskjermen, og det finnes funksjoner som ansiktsgjenkjenning og spotfokus som lar deg stille skarphet veldig presist. Selvfølgelig kan du også bruke ringen til å stille skarphet manuelt.

Low Light AF, Starlight AF og Live View Boost

For å fotografere om kvelden eller natten, har D-Lux 7 gode funksjoner for dette. Low Light AF starter automatisk i for eksempel innendørsmiljø med levende lys, og Star Light AF hjelper deg med å ta bilder i for eksempel måneskinn. For nattfotografering er det Live View Boost, en funksjon som øker sensorens følsomhet og dermed gjør det mulig å sette komposisjon og fokus selv om natten.

Berøringsskjerm

Berøringssystemet er raskt, enkelt, intuitivt og pålitelig, noe som gjør berøringsskjermen svært nyttig. Det er også enkelt å velge fokuspunkter, bla gjennom bilder og navigere i menyer.

Multi Aspect Ratio

Kameraet støtter Multi Aspect Ratio. Dette betyr at du bytter s mellom 3:2, 16:9, 1:1 og 4:3 uten å miste noen betydelig oppløsning eller endre synsvinkelen. Dette er praktisk hvis du vet at du kommer til å presentere bildet ditt på en bestemt måte, for eksempel instagram (1:1), TV eller projektor (16:9) eller postkort (3:2).

RAW

For etterbehandling gir RAW-formatet deg mer frihet og muligheter, noe som er spesielt interessant hvis du er nøye med fargene for å maksimere dynamikken i bildet. Via Wifi kan du også overføre RAW bilder direkte til telefonen din. Kameraet har også stor RAW-buffer som gir deg muligheten til å 33 bilder i 11 fps.

Wifi og Bluetooth

Selvfølgelig er kameraet utstyrt med både WIFI og Bluetooth for raskt å overføre bilder til telefonen. Du kan også fjernstyre kameraet via telefonen, en perfekt funksjon for familiebilder, for eksempel. Bluetooth kan brukes til å vekke kameraet hvis det er i en pose og bruke en enklere type fjernkontroll (App i telefonen). Du kan også overføre bilder automatisk fra kameraet til telefonen når du tar bildene. Bluetooth kan også brukes til å lagre GPS-data via telefonen, direkte inn i bildet.

USB-lading

Nytt i D-Lux 7 fra forrige modell er USB-lading, som du enkelt kan lade kameraet via en Powerbank, mobillader eller via datamaskinen. USB-lading er perfekt når du reiser og vet ikke når du har en lader neste gang. Du kan også drive kameraet via USB, perfekt for å gjøre timelapses over en lang periode, slik at du kan bruke en powerbank for å holde kameraet i gang.

PostFocus, Timelapse, 4k Bilde med autotagging

Leica har flere interessante funksjoner i kameraet, for eksempel PostFocus og 4K Photo. Med PostFocus tar kameraet flere bilder med fokus på forskjellige avstander, slik at du kan velge hvilket du vil bruke etterpå. Hvis du bruker 4K Photo, tar kameraet en ekstremt rask serie bilder, selv før du trykker på utløserknappen (pre-burst). En ny funksjon er at 4K Photo kan autotagge bilder på f.eks. ansikter. Deretter velger du bildet du vil lagre etterpå. Funksjonen er flott for raske hendelser. Tidligere har Leica en utmerket Timelapse-funksjon innebygd i kameraene, og dette gjelder også for D-Lux 7

4K-video

4K30P eller FHD60P i MP4-format gir deg skarp video med høy kvalitet. MP4-formatet gir deg også en enkel etterbehandling. Selvfølgelig fungerer stabilisering også i videoen.

L.Monochrome D

For de som skyter svart-hvitt, er det flere forskjellige bildestiler, inkludert den nye L.Monochrome D med god dynamikk og fine graderinger. Du kan velge støynivået rett før du tar bildet hvis du bruker JPG eller via RAW-omformeren direkte i kameraet.

Leveres med:

 • D-Lux 7
 • Batteri DMW-BLG10E
 • Ac Adapter
 • USB-kabel
 • Objektivdeksel
 • Snor for objektivdeksel
 • Blitsskobeskyttelse
 • Blits
 • Blitspose
 • Kamerastropp
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.