Nyhet
Superdeal på skulderveske
Artikkelnummer: 1101015

Leica D-Lux 8

Leica D-Lux 8 – forhåndsbestill nå

Nettlager
Forventes på nettlager 2024-07-02
Butikklager:
  • Forhåndsbestill nå
  • 4/3“ CMOS sensor med 21MP
  • Støtter DNG-formatet
19 990 NOK

Superdeal på skulderveske

Akkurat nå kan du kjøpe sp.tech Creator X-Body Pack (1055586/1055252) for bare 499,- (ordinær pris 1 290,-) når du kjøper utvalgte kameraer fra SP. Rabatten trekkes automatisk fra når du legger et kamera og en veske i handlekurven. Kampanjen gjelder frem til 23. juni og i begrenset antall. Klikk på «les mer» for å se hvilke vesker som er inkludert i kampanjen.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

D-Lux 8 tilbyr den klassiske Leica-opplevelsen i en mer kompakt og tilgjengelig formfaktor. D-Lux 8 har en ergonomisk design inspirert av de populære Leica Q-kameraene, og har en 4/3" CMOS-sensor på 21 megapiksler der opptil 17 megapiksler brukes, avhengig av bildeproporsjonene. Med det lyssterke Leica DC Vario-Summilux-objektivet på 10,9-34mm (tilsvarende 24-75 mm på et 35 mm-kamera) blir bildene levende med dynamisk dybde. Kameraet støtter også DNG-bildeformatet, har en medfølgende blits og tilbyr sømløs integrasjon med Leica FOTOS-appen.

Du kan forhåndsbestille Leica D-Lux 8 nå, men det vil ikke bli lansert før 2. juli 2024. Denne teksten vil bli oppdatert fortløpende.

Fordeler

  • Ny unik design inspirert av Leicas Q-kameraer
  • Leica DC Vario-Summilux 10,9-34mm, f/1,7-2,8 ASPH
  • Sømløs integrering med Leicas FOTOS-App
  • 4/3" CMOS-sensor med 21 MP
  • Støtter DNG-format
  • Monterbar blits inkludert

Leveres med

  • Vi oppdaterer tilbehør når mer informasjon er tilgjengelig
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen