Elmar-S 180mm f/3,5

Leica Elmar-S 180mm f/3,5

1003406
78 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Elmar-S 180mm f/3,5
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
UV-filter Pro Nano HUC 72 mm
80 173 NOK80 693 NOK

Leica Elmar-S 180/3,5
For portrettfotografer er Leica 180mm en favoritt. Med en nærgrense på bare 1,5 meter er objektivet også veldig bra for nærbilder. Kontrast og fargegjengivelsen i objektivet er av en egen klasse.

Minimal abberasjon
Seks av objektivets linse-elementer er laget av glass med partiell spredning, hvor to har ekstra lav spredning. Takket være disse elementene har Leica så og si fjernet kromatiske abberasjoner.

Det finnes også en utgave med central shutter (CS).

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.