Leica Elmarit-M 28mm f/2,8 ASPH
Artikkelnummer: 1025222

Leica Elmarit-M 28mm f/2,8 ASPH

Nettlager
Forventes på nettlager 2024-07-01
Butikklager:
  • Fast objektiv på 28 mm
  • Kompakt og tidløs design
  • Optimalisert for gatefotografering
28 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Elmarit-M 28mm f/2.8 ASPH

Fast vidvinkelobjektiv på 28 mm fra Leica, for de med høye krav til skarphet som er på jakt etter et smidig, lett objektiv optimalisert for gatefotografering.

Leica Elmarit-M 28mm f/2,8 er et kompakt objektiv designet for den daglige brukeren på farten som krever høy bildekvalitet og brukervennlighet. Den slanke designen gjør den også tidløs og et velkomment tillegg til objektivoppsettet ditt. Optikken er optimalisert for å minimere sfærisk aberrasjon og andre typer forvrengning, for rene, skarpe bilder i hele fokusområdet.

Designet er robust, helt i metall, for å gi maksimal holdbarhet. Dette objektivet har kraftig manuell fokus, god nærhet og høy lysstyrke – optimalisert for intense urbane miljøer, innendørsfotografering og stillbilder. Også utstyrt med 39mm filtergjenger.

Leveres med:

  • Bakre objektivdeksel
  • Fremre objektivdeksel
  • Beskyttelsesring
  • Manual
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen