Elmarit-S 30mm f/2.8 ASPH (CS)

Leica Elmarit-S 30mm f/2.8 ASPH (CS)

1003407
97 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Elmarit-S 30mm f/2.8 ASPH (CS)
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
UV-filter Pro Nano HUC 72 mm
99 693 NOK

Elmarit-S 30/2,8 ASPH CS
Et vakkert og allsidig objektiv for deg som fotografer med Leica S,  et nytt vidvinkelobjektiv i S-systemet med meget høy optisk ytelse. Akkurat som alle andre S-objektiv, er Elmarit - S 30 konstruert med tanke for maksimal kontrastgjengivelse på største blender.

Overlegen kontrastgjengivelse
Elmarit 30/2,8 tilsvarer et 24 mm objektiv i 35 mm format. Den garanterer perfekte bilder uten vignettering og kromatisk abberasjon på alle blendere og gjennom hele fokusområdet.

For å tilfredstille fotografer på jakt etter maksimal bildekvalitet har Leica lagt vekt på perfekt optisk design og bruker hele 13 linseelementer i objektivet. Fem av linseelementene gir særdeles god lysspredning og retter opp farge-aberrasjon som kan oppstå under opptak. For å minimere monokromatisk aberrasjon, som forvrengning og tap av skarphet i hjørnene, er det i tillegg lagt til to asfæriske elementer.

To asfæriske elementer og spesialglass med høye brytningsverdier garanterer maksimal skarphet, høy kontrast helt ut i bildekantene og nærgrense på 50 cm.  God lysstyrke, støv- og regntett, samt kompakt utførelse gjør objektivet til en sikker partner til utendørs fotograferinger.

Objektivet er fullstendig fritt fra fortegning og har enestående fargegjengivelse.
Dette gjør objektivet perfekt for arkitektur og landskapsfotografering.

CS modellen har egen Central Shutter / lukker i objektivet for blant annet raskere synk tid.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.