Håndgrep svart til M10

Leica Håndgrep svart til M10

1031844
4 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Handgrepp till Leica M10

Håndgrepet gjør at du får et sikkert og stødig grep når du fotograferer med din Leica M10. Dette er spesielt nyttig ved fotografering med én hånd, eller ved bruk av et av de tyngre Leia M-objektivene.

Som ekstrautstyr finnes det fingerlooper i størrelsene S, M og L, gjør tilbyr enda bedre grep på kameraet. Takket være en integrert stativgjenge behøver ikke håndtaket tas vekk når du skal bruke stativ.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.