Håndgrep svart til M10

Leica Håndgrep svart til M10

1031844
3 900 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Handgrepp till Leica M10

Håndgrepet gjør at du får et sikkert og stødig grep når du fotograferer med din Leica M10. Dette er spesielt nyttig ved fotografering med én hånd, eller ved bruk av et av de tyngre Leia M-objektivene.

Som ekstrautstyr finnes det fingerlooper i størrelsene S, M og L, gjør tilbyr enda bedre grep på kameraet. Takket være en integrert stativgjenge behøver ikke håndtaket tas vekk når du skal bruke stativ.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.