Ipad sleeve Schedoni brunt lær fra Leica

Leica Ipad sleeve Schedoni brunt lær fra Leica

1024430
2 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Schedoni iPad-etui i brunt okselær for Leica.

Schedoni fra Modena i Italia, godt kjent i den luksuriøse delen av bilindustrien som leverandører av det fineste lær til Ferrari og Rolls Royce, har laget eksklusive, store systembagger for Leica i kun 100 eksemplarer på verdensbasis, samt kortholder, iPhone-etui og iPad-etui i samme kvalitet som vesken.
 
Hver Schedoni for Leica System Case er møysommelig håndlaget av nord-italiensk sadellær. Metallbeslagene er laget av fineste messing fra Tyskland. Veskene er tilgjengelig i et strengt begrenset opplag på kun 100 enheter. Diskret plassert på innsiden av baggen har hver veske et unikt utgavenummer.

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.